Tyvärr, det finns vandaler

Det är tråkigt att konstatera det men tyvärr finns det ibland enstaka personer som dyker upp på bilskroten i Båstnäs för att stjäla eller förstöra. Tyvärr innebär det att en del förändringar som sker på bilkyrkogården inte är naturens verk.

I tisdags när jag var i Båstnäs reagerade jag bland annat på att en bil rasat ner från en av de högar med bilar som finns på platsen. Är tämligen övertygad om att det inte är hårt väder som orsakat detta utan mänskliga händer.

Så om ni ser något som verkar märkligt ute i Båstnäs – exempelvis har jag själv en gång sett ett par besökare i en vit skåpbil som hade ett ganska märkligt beteende – så tveka inte att tipsa bröderna Ivansson eller deras släkt. Det går också bra att tipsa mig via den här sajten.

Photo 2013-06-18 13 45 38