Båstnässkroten i brittisk media

En norsk fotograf intervjuas idag i den brittiska tidningen Daily Mail, angående bilskroten i Båstnäs. Enligt tidningen kan skrotvärdet på vraken ute i skogen uppgå till ungefär 100 000 brittiska pund. Om det stämmer eller inte kan vara svårt att avgöra – själva värdet i den här platsen är ju i första hand inte ekonomiskt.

Roligt att skroten uppmärksammas internationellt också. Samtidigt som jag kan lova att historien om den här platsen kommer att beskrivas djupare i min kommande fotobok. En sak som är unikt med Cemetery Love-projektet är att människor som har en relation till skroten har fått ge sin bild och berätta sina historier. Skroten i Båstnäs handlar om så mycket mer än bilar -faktiskt minst lika mycket om människor.

1 tanke kring ”Båstnässkroten i brittisk media

 1. Svein Nordrum

  Hei Staffan!

  Jeg er den norske fotografen som er nevnt i Daily Mails artikkel. Jeg står ikke inne for det han har skrevet.
  Han har tatt mye ut av løse luften, og det er dessverre svært mange fakta feil i artikkelen.

  Lykke til med Cemetery Love-projektet, spennende! 🙂 Gleder meg til boken kommer ut.

  Vennlig hilsen
  Svein Nordrum

Kommentarer är stängda.