Dagens möte med Discovery i New York

Idag fick jag tillfälle till ett möte på Discovery Channels kontor i Midtown, Manhattan. Jag träffade en av kanalens redaktörer som under den senaste tiden har gjort en del research om övergivna bilskrotar, bland annat i Europa. Våra vägar korsades när Discovery Channel letade information om Båstnäs.

Inte för att de kommer att förstå ett ord i boken, förutom den engelska sammanfattningen i slutet, men nu har redaktionen i alla fall fått ett exemplar av ”Kärlek till en skrot”. Men de gillade bilderna.

Vi får se om dagens möte kommer att leda till mer uppmärksamhet för den värmländska bilkyrkogården men bara det faktum att Discovery känner till skroten och projektet är en framgång.

Bilkyrkogården i Båstnäs förtjänar ju all den uppskattning den kan få.

DSC_1236