Boken recenseras i Norsk Motorveteran

I det senaste numret av den tidskriften Norsk Motorveteran (nr 5, 2014) recenseras ”Kärlek till en skrot” av Tor Ivar Volla.

”Det som gir ”Kärlek till en skrot” en klar tilleggsverdi er at også historien bak skroten dokumenteres. Han har også intervjuet folk som har hatt personlig tilknytning till stedet, kunstnere som har latt seg inspirere av det, og selv representanter for miljövern får slippe till med sitt syn på saken”, skriver Norsk Motorveteran och fortsätter:

”Fotografisk er boka selvsagt försteklasses, og det at den nesten helt mangler billedtekster gir leseren mulighet til å selv leke seg med å gjenkjenne bilmodeller. /…/ Boka er derfor å anbefale for alle som er skrotkjære”, skriver recensenten vidare.

Nu på fredag, den 6 juni, medverkar jag på Nasjonal Motordag på Rådhusplassen i Oslo där det kommer att gå att köpa boken signerad. Jag hoppas att vi ses då!

DSC_1242