Snart på plats igen

Första gången jag upptäckte bilskroten i Båstnäs utanför Töcksfors var i somras. En god vän, också han med fotointresse, hade varit där och kunde rekommendera platsen. Jag åkte dit och kunde snabbt konstatera att ett besök inte räckte. Det blev ett till. Och ett till. Och ytterligare ett.

Det som skulle bli en heldag bland vraken i skogen växte till ett helt projekt.

Denna fredag kväll, strax innan nyår, är jag på plats på vandrarhemmet Turistgården i Töcksfors, där jag brukar bo under fotosessionerna.

Det är ungefär tio minusgrader ute och helt andra förutsättningar än vad som mötte mig den där dagen i juli när jag första gången stod öga mot öga med skrotbilarna.

Laddar med burgare, frukt och lite bloggande. Lördag morgon bär det av ut till skroten igen – det första besöket vintertid.