Vår i luften

Den tunga vintern börjar vi nu lägga bakom oss, det är lite vår i luften. De närmaste veckorna kommer mycket att hända – med våra sinnen men också med miljön runt omkring oss.

Jag ser fram emot att se bilskroten i Båstnäs i vårskrud, det är bara några veckor kvar innan det är ett faktum. I mitten av april gör jag nästa besök vid skroten – och jag vet hur annorlunda det kommer att vara då.

Jag har nu sett skroten sommar, höst och vinter – våren är det som återstår innan jag har slutit cirkeln. Det är en plats som ändrar karaktär för varje gång, kanske känns den annalkande våren just därför särskilt spännande.

1 tanke kring ”Vår i luften

  1. Sören Rundin

    Kul att flera gillar Båstnäs
    Lade upp ett 40-tal bilder på facebook hösten 2011 med titeln Båstnäs -Old cars never die they just cruise into car heaven. Här har det efter hand fyllts på bilder av andra

    Ta gärna en titt

    Sören Rundin

Kommentarer är stängda.