Vår i luften

Den tunga vintern börjar vi nu lägga bakom oss, det är lite vår i luften. De närmaste veckorna kommer mycket att hända – med våra sinnen men också med miljön runt omkring oss.

Jag ser fram emot att se bilskroten i Båstnäs i vårskrud, det är bara några veckor kvar innan det är ett faktum. I mitten av april gör jag nästa besök vid skroten – och jag vet hur annorlunda det kommer att vara då.

Jag har nu sett skroten sommar, höst och vinter – våren är det som återstår innan jag har slutit cirkeln. Det är en plats som ändrar karaktär för varje gång, kanske känns den annalkande våren just därför särskilt spännande.

En reaktion på “Vår i luften

  1. Sören Rundin

    Kul att flera gillar Båstnäs
    Lade upp ett 40-tal bilder på facebook hösten 2011 med titeln Båstnäs -Old cars never die they just cruise into car heaven. Här har det efter hand fyllts på bilder av andra

    Ta gärna en titt

    Sören Rundin

Kommentarer inaktiverade.