Bokförlagets egen Staffanklubb

Vid ett par, tre tillfällen under de senaste tio åren har jag blivit förväxlad med en annan Staffan, närmare bestämt Staffan Ekegren. Det är bara ett ”N” som skiljer våra namn åt. I övrigt är det en del saker som är sig likt, undantaget ålder och bostadsort.

Staffan Ekegren är en skicklig författare och fotograf från Örebro som har gett ut en rad böcker, bland annat på Votum förlag – samma förlag som ska ge ut min bok om bilkyrkogården i Båstnäs.

Så inte undra på att det trevliga gänget på förlaget får en del att hålla ordning på: För är det Staffan Ekegren eller Staffan Ekengren som mailar? Skulle han och jag ge ut något tillsammans någon gång skulle vi förmodligen få skriva Staffan Eke(n)gren på omslaget.

Det jag hoppas är att jag och Staffan så småningom ska få tillfälle att träffas. Nu har vi i alla fall haft mailkontakt och sagt hej till varandra.

I Sverige är vi bara är drygt 7000 personer som har Staffan som tilltalsnamn. Så Staffanklubben måste hålla ihop.