Vänliga Värmland – del 4

Är ganska trött efter tre dagar med hårt jobb i Värmland. Men kanske kommer tröttheten också av att jag är överväldigad av det fantastiska bemötande jag har fått den gångna helgen.

Jag har gjort flera intervjuer, fått nya spännande tips om bilskroten, blivit hembjuden till personer som bjudit på nybakat samtidigt som de gärna berättat om sina intryck av bilskroten och Töcksfors. Det är en fantastisk faktakälla, tillgänglig till stor del tack vare den generösa inställning jag möter överallt.

Till och med McDonalds i Karlstad fixade bordsservering när personalen såg mig komma kånkande med mina 30 kilo packning.

Tack Värmland. Ni är suveräna.

PS. Läste i helgen att värmlänningarna är bäst i Sverige på att panta returburkar och PET-flaskor och på det sättet visa miljöhänsyn. Jag är inte ett dugg förvånad. DS.