Finaste biffen i Värmland

Nej, det här är verkligen ingen matblogg. Det ska inte bli det heller. Men idag gör jag ett undantag och publicerar en bild på kvällens middag. Helt enkelt för att den förtjänar det.

Efter en lyckad och intensiv dag på skroten – jag blev bland annat intervjuad om projektet av Nya Wermlands-Tidningen – ville jag kosta på mig riktigt god mat. I Töcksfors är det givet vart man går då: Till restaurangen Waterside, som till och med finns listad i White Guide.

Så ikväll har jag suttit och känt mig allmänt nöjd, spisandes en oxfilé med potatiskaka, grönpeppar- och cognacsås samt örtbakad tomat och sparris.

Mycket vällagat. Dessutom är personalen alltid lika trevlig.

Det är verkligen roligt att lilla Töcksfors har en sådan pärla till restaurang.

Photo 2013-08-03 19 08 52