Ohhh, it’s aaawesome!

Dag tre på författarinternatet. Förutom mig är vi nu två amerikanare och en irländare här. En skriver på sin sjätte deckare som snart ska komma ut, en arbetar professionellt med att spökskriva biografier och den tredje jobbar på en avhandling om hur ensamstående mödrar i USA behandlas i utbildningssystemet.

Och så är det jag då. The Swedish guy med skrotprojektet i Värmland.

Idag visade jag de andra några av bilderna ur projektet och de verkar gilla det. Bara språket visar ju på kulturskillnader. Amerikanarna sade ”ohhh, it’s aaawesome!”, irländaren formulerade en mening med ordet ”brilliant”.

Det är naturligtvis roligt att höra, särskilt när jag just nu ser i kors efter många timmar framför datorn. Just ikväll är jag ganska trött på mitt fotoprojekt men jag vet att det kommer att gå över väldigt snart.

DSC_3265