Tack Rune och tack Tore

Nu i helgen har jag äntligen fått tillfälle att träffa Rune och Tore Ivansson, de två bröder i Töcksfors som äger bilskroten i Båstnäs. Bröderna är 75 respektive 79 år gamla och jag är mycket tacksam för att de tog emot mig den här helgen.

Mitt främsta syfte med att träffa dem var att ta i hand, tacka för deras tillåtelse att fotografera skroten och överlämna varsin tavla med en bild från fotoprojektet.

Det blev två fina möten som betydde mycket för mig personligen; det var onekligen mycket speciellt att få träffa Rune och Tore – utan dem hade ju det här fantastiskt roliga projektet aldrig blivit till. Jag är helt säker på att många andra som tagit bilkyrkogården i Båstnäs till sitt hjärta också är mycket tacksamma mot bröderna Ivansson.

Jag respekterade deras önskan om att inte bli fotograferade. Det är två bröder med hög integritet som helst vill låta skroten tala för sig själv. Och då ska det naturligtvis få vara så.

Tack Rune och tack Tore.