Gunnar är storfavoriten i SkroTV

Hallå där, Gunnar Henriksson i Töcksfors!

Intervjun med dig om din Oldsmobile från Båstnäs är med sina över 1000 visningar det mest populära inslaget i YouTube-kanalen SkroTV. Varför tror du att just den lockar så många tittare?
– Kanske för att det är en intressant historia med Bröderna Ivanssons skrot som bakgrund, strapatserna med en renovering och drömmen om den där fina bilen som blir resultatet av allt arbete. Dessutom är det jättekul att SkroTV har så många tittare och att bilkyrkogården därigenom har många besökare som ”reser” och upplever den via berättelser, bilder, böcker och film.

Du är mycket engagerad i frågan om bilskrotens framtid, vad är det som gör att den är så viktig för dig?
– Bilkyrkogården berör verkligen besökaren, är helt unik med sin mystik, störst i Sverige och Europa och genererar ett enormt intresse, till glädje för besökare och kommunen. Denna unika plats bör skyddas och sätter Årjängs kommun på kartan. Det börjar politiker och beslutsfattare bli varse med all positiv uppmärksamhet den nu skapar.

Till sist, hur går det för dig med renoveringen av Oldsmobilen?
– Tyvärr i samma takt som förut, alldeles för sakta, men planen är att lackera bilen under våren eller sommaren.

Intervjun med Gunnar hittar du här. Övriga inslag i SkroTV finns här.

gunnar