Discovery Channel ligger precis runt hörnet

Jag är i New York på semester den här veckan och bor på det hotell där jag brukar bo när jag är i den här fantastiska staden.

Nu råkar det falla sig så att Discovery Channel i USA hörde av sig för några veckor sedan för att göra research om bilskrotskulturen i Europa. Det visade sig att redaktören sitter på Discoverys kontor i New York och därför bestämde vi att ses för att diskutera om gamla bilskrotar kan vara något för Discovery att ta upp i sina sändningar.

Inte nog med att det i sig är fantastiskt roligt att få träffa Discovery Channel på plats i New York, det visar sig dessutom – när jag sitter och planerar färdvägen – att TV-kanalen har sitt kontor bara ett stenkast från mitt ”stammishotell”.

I denna världsmetropol tar det mig två minuter att gå från hotellet till Discovery Channel. Vad är oddsen?

Livet är verkligen ett tillfälligheternas spel.

discovery