På plats i Värmland igen

Efter många timmar i bilen har jag nu kommit fram till Töcksfors där det som skulle kunna kallas för min Värmlandsturné börjar. På vägen passerade jag Årjäng, hämtade upp några tavlor från utställningen jag hade där i april och gjorde även en intervju med vd:n för Best Western Hotell i Årjäng, som nyligen smyckat sina väggar i frukostmatsalen med mina bilder.

Nu är det spännande dagar som väntar. Tisdag: Snabb visit i Charlottenberg för att förbereda för utställningen där som har vernissage i mitten av augusti. På onsdag säljer jag böcker på Gammelvala och på torsdag föreläser jag i Västra Fågelvik.

Jag hade knappt hunnit checka in här på Turistgården i Töcksfors innan en köpare av min bok kom fram och började prata. Han ska göra sitt allra första besök i Båstnäs ikväll eller imorgon och jag avundas honom: Första besöket på skroten är alltid det mest speciella.

Foto 2014-07-21 18 50 15

I Töcksfors annonseras min föreläsning på anslagstavlorna