Tack och Gott Nytt År 2015!

Idag lägger jag ett fantastiskt 2014 till handlingarna. Det är med stor stolthet jag konstaterar att min bok om bilkyrkogården i Båstnäs på ungefär nio månader sålt i ungefär 2500 exemplar. Det är en stor framgång för en fotobok om ett relativt smalt ämne. Dessutom har medieuppmärksamheten och tacksamheten från alla som tagit del av boken varit överväldigande.

Men det visar också hur mycket bilkyrkogården i Båstnäs berör människor. Hur mycket den också påverkar människor som inte visste att det var intresserade av den här platsen.

Jag är säker på att intresset för bilskroten kommer att öka ytterligare under 2015. Du som ännu inte gjort något nyårslöfte: Se till att lova dig själv att besöka skroten under nästa år. Du kommer inte att ångra dig.

Till alla som köpt boken, följer mitt projekt och värnar om bilkyrkogården i Båstnäs: Tack för allt stöd under året och Gott Nytt År 2015!