Ambitiöst tyskt TV-team på skroten idag

Det tar på krafterna att bli intervjuad. Det märkte jag idag när jag träffade ett tyskt TV-team från den stora stationen NDR. Teamet hade kommit till Båstnäs enbart för att göra ett inslag om skroten till sitt program Ostsee-Report. Det är ett program om Skandinavien som visas för miljoner tyskar en gång i månaden.

Jag fick äran att bli intervjuad om min fotobok, om skroten och dess historia. Det var ett ambitiöst team som lät mig gå fram och tillbaka på området, ta bilder – bad mig att gå fram och tillbaka igen och ta ännu fler bilder. Plus att de spelade in intervjun med mig på fyra olika platser på skroten. Plus att de använde en drönare för att även få bilder från luften. Det är så det går till när man gör TV. Det tog en halv dag och det var lika roligt som utmattande att få all denna uppmärksamhet av en tysk TV-station.

Inslaget kommer preliminärt att sändas i slutet av september. Så länge, håll till godo med några bilder av teamet när de besökte Båstnäs idag.

DSC_8088 DSC_7985 DSC_8264DSC_8098 DSC_8065 DSC_7946