Läsarkontakt som nästan gör mig rörd

Det finns få saker som är så roliga som när läsare hör av sig och kommenterar mitt projekt och min bok om bilskroten i Båstnäs. Och som dessutom blir tagna av platsen Båstnäs.

Idag kom ett sådant mail, så trevligt och välformulerat att jag nästan blir rörd. Sofia skriver:

”Hej. Vill bara dela med dig vad du får andra att uppleva. Efter att ha hört talas om båstnäs av en kollega och sedan läst lite på din sida och kollat bilder begav vi oss i helgen dit. Tre amatör fotografer med ett stort hjärta för bilar. Vi hade inte en aning om vad vi skulle få se eller om det ens var värt resan men lördag morgon såg vi äntligen vår första skrotbil och alla tre kände glädje direkt. Området var mycket mer koncentrerat än jag förväntat mig men trots detta stod vi där i skogen i närmare fyra timmar och fotade. När huvudet var fullt av alla intryck begav vi oss mot vandrarhemmet igen. Dagen efter var tanken att åka på ett annat fotoställe men som tur var valde vi att åka en andra gång till skroten. Väl där fick vi nya vinklar och såg många fler bilar vi missat. Väl hemma beställde jag direkt din bok för att få mer historia och har bläddrat genom mina bilder om och om igen. Jag beställde även en egen fotobok med mina bilder och vi planerar redan att återvända när löven ger ett höstintryck. Så tack för att du är där ute och får oss som tvekar att våga chansa och åka dit. Det var bland det coolaste jag sett :)”

Det glädjer mig mycket att Sofia och hennes medresenärer hade en så bra upplevelse av Båstnäs och att jag kunde bidra till det med min sajt och min bok.

Tack Sofia för att du hörde av dig!