En kluven känsla

Det finns en tydlig orsak till att projektet fått sitt namn från två så olika ord som ”Cemetery” och ”Love”.

En skrot av det här slaget ger dubbla känslor: Personligen tycker jag att den är spektakulär, rent av vacker, men faktum är att skrotbilar av det här slaget släpper ut en massa gifter i naturen. Jag tycker att det är nödvändigt att förhålla sig till det, för alla oss som besöker skroten som turister.

Framtiden för bilkyrkogården i Båstnäs har diskuterats genom åren, något jag kommer att återvända till framöver. Att göra ett projekt av det här slaget utan att också ta upp miljökonsekvenserna av att det står gamla bilar i naturen, låter sig knappast göras år 2013.

1 tanke kring ”En kluven känsla

  1. Maria Smith

    Vilka underbara foton – du lyckas verkligen fånga vackra och spännande detaljer! Att du dessutom tar upp miljöaspekten fångar såklart mitt intresse lite extra =)

Kommentarer är stängda.