Skrotboken uppmärksammas i tidningen ”Klassiker”

Klassiker

I nummer 2 av biltidningen Klassiker uppmärksammas boken ”Kärlek till en skrot”. Jag gillar vinkeln på notisen: ”Bortskrotat år”.

Vitsigt och kul sätt att berätta om det faktum att jag faktiskt skrotat runt med det här projektet i ett helt år, och då pratar vi bara den tidsperiod jag har fotograferat. Räknar man in allt annat jobb – skrivande, marknadsföring, administration, utställning och en hel del annat – har jag nog skrotat bort ett år till.

Men skrotandet gav mig ett av de roligaste åren i mitt liv. Utan skroten i Båstnäs och utan det här projektet hade jag aldrig fått uppleva allt det som jag har gjort under året.

Det kan låta som en plattityd men mitt bestämda råd är: Om du vill göra ett kreativt projekt, skriva, fotografera, ge ut en bok – gör det! Lägg din själ i det om du tror på det. Du kommer att få så enormt mycket tillbaka.