Föreläsning om ”Kärlek till en skrot”

Wermländska sällskapet i Stockholm har bjudit in mig för att föreläsa om skrotprojektet och boken. Eventet äger rum den 3 april kl 18.00 på Immanuelskyrkan, Kungstensgatan 17 i Stockholm.

Föreningen är till för värmlänningar som är bosatta i Stockholmsområdet och på föreläsningen kommer jag att berätta om skrotens historia, varför jag gjorde ett fotoprojekt av det och hur man bär sig åt för att ge ut en bok på ett förlag.

Föreläsningen är alltså i första hand till för sällskapets medlemmar men jag har fått löfte om att jag gärna får ta med några andra gäster som har en relation till Värmland. Föranmälan krävs och vill du komma som gäst, kontakta mig.

Wermländska sällskapet skriver mer om föreläsningen i sitt kalendarium (programpunkten finns i högerspalten).

föreläsning