Skrotboksshopping i Paris

Ni kanske minns fransmannen Francis Denimal och hans vänner som i februari åkte på gruppresa till Båstnäs? Mitt i vintern.

Francis hade beställt några exemplar av ”Kärlek till en skrot” (extra glad idag för att det finns en engelsk sammanfattning i boken) och idag passade jag på att överlämna böckerna på väg till en påsksemester i Paris. Jag och Francis träffades på flygplatsen Charles de Gaulle och när han nu har fått sina böcker kommer att han att distribuera dem till de vänner som var med på skrotresan till Värmland.

Hade någon sagt till mig för drygt ett år sedan att jag skulle leverera skrotböcker till en flygplats i Frankrike hade jag nog inte trott det. Men skrotprojektet fortsätter att ta mig till nya ställen.

20140418_141408

1 tanke kring ”Skrotboksshopping i Paris

 1. Frade

  What a pleasure to see Staffan in France,
  We were known in Bastnäs wrapped in our caps and our scarves
  in the middle of Värmland campaigns. We review in street clothes in Paris is really a strange thing.
  It was truly a touching moment
  Turn pages of this beautiful book, admire these stunning pictures with the author is something that will remain in my memory as much as the discovery of Bastnäs.

  Thank you so much Staffan

Kommentarer är stängda.