Nu möttes vi äntligen – Ekengren och Ekegren

Genom livet har det några gånger hänt att jag har blivit förväxlad med en annan Staffan, som nästan heter som jag: Staffan Ekegren, författare och skribent baserad i Örebro.

I våras föll det sig så att både jag och min namne gav ut böcker på samma förlag, Votum. På förlaget får de alltid tänka till när det kommer mail: Är det Staffan Ekengren eller Staffan Ekegren som hör av sig? Och det har hänt att jag Staffan fått mail som var tänkta för mig och jag sådana som skulle ha gått till honom. Inte undra på det, där är ju bara ett N i efternamnet som skiljer sig åt.

I Votums monter fick vi så äntligen träffas, jag och Staffan. Det var så klart ett sant nöje; med så lika namn kan det ju inte bli fel.

staffanstaffanStaffan Ekegren med sin bok ”Om du har vägarna förbi” och Staffan Ekengren med ”Kärlek till en skrot”.