Till minne av Rune Ivansson

Idag nåddes jag av det mycket tråkiga beskedet att en av ägarna till bilkyrkogården i Båstnäs, Rune Ivansson, har avlidit. Rune Ivansson, som gick bort söndagen den 28 september 2014, blev 76 år gammal.

Själv hade jag förmånen att få träffa Rune Ivansson några gånger under mitt arbete med boken ”Kärlek till en skrot” och jag är mycket tacksam över att han hann vara med på vernissaget i Årjäng i april. Senast i slutet av juli träffade jag honom också i samband med en föreläsning i Västra Fågelvik. Mitt sista minne av Rune är leendet som spred sig över hans ansikte när han tog emot en tavla med ett av motiven från Båstnäs.

Det är familjen Ivansson som delat med sig av informationen till mig och de har också givit sitt godkännande till att jag berättar om Runes bortgång här på bloggen.

Jag beklagar sorgen.

runeRune Ivansson avled den 28 september 2014. Han blev 76 år gammal. Bilden är tagen i april 2014.

1 tanke kring ”Till minne av Rune Ivansson

Kommentarer är stängda.