Vänliga Värmland visar sig igen

Om ett par veckor, lördagen den 21 mars, ska jag vara på en stor motormarknad i Charlottenberg och sälja min bok ”Kärlek till en skrot”.

För att minska mängden bagage behöver jag låna bord och stol på plats. Den i Stockholm baserade arrangören av marknaden var inte det minsta intresserad av att hjälpa till, varpå jag konsulterade mina kontakter i Charlottenberg. Ett par mail och ett telefonsamtal senare var problemet löst och jag fick prata med en kille vid namn Sven som jobbar på ishallen, det ställe där marknadsarrangören har hyrt in sig.

Sven skulle inte bara fixa fram bord och stol. Han var så klart supertrevlig och tillmötesgående också – så som värmlänningar så ofta är.

Jag hoppas värmlänningarna inser vilken enorm konkurrensfördel de har av att vara så vänliga. Det är såna människor man vill ha runt omkring sig.